Aeotec Smart Switch Gen 6 Älypistoke

Aeotec Smart Switch Gen 6 Älypistoke

64,95 

Varasto loppu

TUOTEKOODI: AEOEZW096-EU TUOTERYHMÄT: , , , ,

Tuotemerkki: Aeotec by Aeon Labs
EAN: 1220000013049

Toimitustavat / -kulut tälle tuotteelle:

Nouto Postista 9,95

Posti Express toimitus perille 14,95 €

Aeotec Smart Switch Gen 6 Älypistoke – Älykkäämpi, pienempi

Yhdistä laite pistorasiaasi kotona ja pistorasiasi on heti älykkäämpiä.

Smart Switch 6 on älykäs pistoke, jonka avulla voit langattomasti hallita siihen kytkettyjä laitteita. Voit ohjata älypistorasiaan kytkettyä laitetta kaukosäätimellä tai älypuhelilla, automaatittisten sääntöjen tai aikataulujen avulla ja itse pistorasiasta.

Ja koska se on todella älykäs, Smart Switch 6 tarjoaa paljon enemmän kuin vain langattoman ohjauksen.

control

Langaton ohjaus

Voit ohjata sitä langattomasti jopa 150 metrin päästä tai mistä tahansa maailmasta älypuhelimellasi tai tabletilla. Smart Switch 6 älypistorasian ohjaus tapahtuu turvallisen salatun langattoman yhteyden kautta.

Automation

Lastenvahti

Smart Switch 6 älypistorasialla ohjaat esim. pelikonsolia, tietokonetta tms. ja voit varmistua ne eivät ole käytössä silloin kun niiden ei pitäisi olla.

management

Automaatio

Mukavuus, kustannussäästöt. Elektroniikan ei tarvitse olla päällä koko ajan, vain silloin kun käytät niitä. Smart Switch 6 älypistorasialla voit automaattisesti kytkeä laitteita päälle tai pois valitsemasi aikataulun mukaan.

device

Turvallisuus

Kytke elektroniikkasi pois silloin kun et ole kotona tai vahingon sattuessa. Smart Switch 6 älypistorasia voi katkaista sähköt esim. pesukoneelta vuodon sattuessa. Vaatii liisälaitteita.

Alerts

Säästä

Seuraa ja opi ymmärtämään sähkölaitteiden sähkönkulutusta. Smart Switch 6 älypistorasian avulla voit luoda esim. aikatauluja säästääksesi sähköä.

protection

Suojaa laitteita

Arvokas elektroniikkasi on turvassa Smart Switch 6 älypistorasian ylijännitesuojan takana. Smart Switch 6 älypistorasia suojaa myös kotiasi sisäänrakennetun ylikuormitussuojan avulla.

Näe mitä kulutat

Smart Switch 6 älypistorasiassa on sisäänrakennettu energiankulutusmittari, jonka avulla näet paljonko laitteesi kuluttaa.

Kulutuksen näet reaaliaikaisesti Aeotecin LED-ympyrästä, 16 miljoonan värisävyn eri variaatiot ilmaisevat suoraan paljonko sähköä kuluu.

 colour1

Ei väriä

Smart Switch 6 älypistorasian ledit pystyy haluttaessa sammuttamaan kokonaan

colour2

2 väriä

Koska näet sähkönkulutuksen myös keskusyksiköstäsi, LED-ympyrän voi ohjelmoida näyttämään myös onko laite päällä vai ei. Esim. sininen väri laitteen ollessa päällä ja valkoinen laitteen ollessa pois päältä.

colour160

16 miljoonaa väriä

Aeotecin LED-ympyrässä on 16 miljoonaa eri väriä. Näiden värien avulla pystyt näkemään paljonko laitteesi kuluttaa.

Smart Switch 6 älypistorasia ei vain visuaalisesti näytä laitteesi kulutusta, vaan se näyttää kulutuksen reaaliaikaisesti Z-Wave keskuksesi käyttöliittymässä. Ympäri maailmaa voit tarkistaa laitteidesi kulutuksen helposti. Yhteensopivat keskuslaitteet pystyvät myös tallentamaan ja auttamaan sähkönkulutuksen analysoinnissa.

MAC

Älypistorasia, monipuolinen pistorasia

Aeotec Smart Switch 6 on älypistorasia, mutta se on myös monipuolinen pistorasia.

Elämme USB-latauksen aikakautta, niinpä Smart Switch 6 älypistorasia tarjoaa samalla mahdollisuuden ladata älypuhelimesi tai tablettisi.

Täydellisesti suunniteltu

icon socket protection

Turvallinen

Koti ei ole siellä missä sydämesi on, vaan siellä missä perheesi on turvallista. Smart Switch 6 älypistorasiassa on sisäänrakennetut sormisuojat estämässä lapsia saamasta sähköiskua.

icon 15a

Tehonkesto

Smart Switch 6 älypistorasia kestää jopa 15 Ampeerin sähkövirran.

icon wireless

Aina ajan tasalla

Älypistorasiasi pysyy aina älykkäänä kiitos Aeotecin ohjelmistopäivitysten. Uuden laiteohjelmiston saapuessa, voit asentaa sen älypistorasiaasi langattomasti.

icon protection

Älypistorasia suojaa

Perheesi on sinulle tärkeä. Smart Switch 6 antaa suojaa sisäänrakennettujen ylijännite- ja ylikuormitussuojien avulla.

icon 150m

Pitkä kantama

Langattomuus ei tarkoita lyhyttä huonoa kantamaa. Smart Switch 6 älypistorasia voi hyvissä olosuhteissa kommunikoida jopa 150 metrin päässä olevien toisten Z-Wave laitteiden kanssa.

icon

Plug and play

Kuka tahansa voi asentaa Smart Switch 6 älypistorasian. Laita pistoke pistorasiaan ja paina edessä olevaa nappia, kaikesta muusta huolehtii Z-Wave keskuksesi.