Danalock Danapad näppäimistö

Danalock Danapad näppäimistö

149,95 

Varasto loppu

TUOTEKOODI: 4031340 TUOTERYHMÄT: , , ,

Tuotemerkki: Danalock
EAN: 5712560000288

Toimitustavat / -kulut tälle tuotteelle:

Nouto Postista 9,95

Posti Express toimitus perille 14,95 €

Danalock Danapad langattomalla näppäimistöllä laajennat Danalock V3 älylukon käyttöä turvallisesti.

Helppokäyttöinen Danapad bluetooth-näppäimistö tarjoaa ihanteellisen ratkaisun vuokra-asuntoihin, vuokramökeille tai AirBnB-kohteisiin.

Danapad on helppokäyttöinen, langaton, älykäs käyttöpaneeli, jonka avulla kodinomistajat ja yritykset voivat hallita esim. lapsien, isovanhempien, lähettien, urakoitsijoiden, siivous- ja lemmikkipalveluiden tai muiden vierailijoiden turvallista pääsyä tiloihin. Danapadin Bluetooth-liitännän kautta Danalock V3-älykkään lukon avulla kodinomistajat, vuokraajat ja muiden tilojen omistajat saavat alan turvallisimman kulunhallinnan.

Danapadia, kuten Danalock V3:a, hallitaan Danalock Appilla, joka on pilvipohjainen älypuhelinsovellus. Sen avulla käyttäjä voi tarjota vierailijoille kulkuoikeuden kolmesta oikeustasosta: pysyvä, toistuva tai tilapäinen / kertaluonteinen. Vierailijoiden eivät tarvitse avainta tai puhelinta käyttääkseen lukkoa. He vain yksinkertaisesti syöttävät 4-10 numeroisen PIN-koodin näppäimistöön, joka kytkeytyy Bluetoothin kautta lukkoon oven avaamiseksi. Kun joku saapuu tai poistuu, Danalockin älypuhelinsovellus ilmoittaa haluttaessa omistajalle/vanhemmalle, että lapset ovat tulleet koulusta tai rakennuttajille, että urakoitsija on saapunut ajoissa työmaalle.

  • Toimii Danalock V3:n kanssa Bluetooth 4.0 yhteydellä
  • Laatikossa: Danalock Danapad
  • Radio: Bluetooth Low Energy (BLE)
  • Mitat: 35x82mm