KAUPPAA RAKENNETAAN, AVAAMME LÄHIAIKOINA!

Ajax starttipakkaus

Ajax

Eurooppalaista laatua, markkinoiden tyylikkäin ja helppokäyttöisin!

Ajax on langaton, älykäs hälytysjärjestelmä joka valvoo kiinteistöäsi väsymättä kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Innovatiivinen hälytysjärjestelmä on helposti asennettavissa sekä käytettävissä puhelimellasi – uusia laitteita voit lisätä yhdellä painalluksella. Mikäli unohdat virittää murtohälytyksen päälle, järjestelmä voi halutessasi muistuttaa sinua.

Ajax on Finanssialan hyväksymä, turvaluokan 2 hälytysjärjestelmä ja palkittu myös maailman parhaaksi kotihälyttimeksi!! ( ”Security & Fire Excellence Awards” )

Ajax hälytinjärjestelmien turvallisuusominaisuudet ovat huippuluokkaa, mutta sen lisäksi se on äärimmäisen tyylikäs ja käyttömukavuudeltaan ylivoimainen. Ajax murtohälytin mahdollistaa laajat turvallisuus- ja automaatio-ominaisuudet, kuten valojen, vesiventtiilin, lämpötilan ja polttoainekorkin ohjaus sekä ilmanlaadun tarkkailu. Kaikki Ajaxin käytössä on helppoa, laitteet liitetään helposti pelkän QR-koodin avulla.

Langaton Jeweller-tekniikka mahdollistaa jopa 2000 metrin etäisyyden ilmaisimiin (avoimessa tilassa). Kommunikointi on kaksisuuntaista ja salattua, ja hälytinjärjestelmä tarkistaa laitteiden toiminnan määräajoin. Käyttäjä saa välittömästi ilmoituksen toimimattomista laitteista.