KAUPPAA RAKENNETAAN, AVAAMME LÄHIAIKOINA!

Ajax Keypads

Käyttölaitteet ja sireenit

Astetta Älykkäämpi Käyttö – Ajaxin Käyttölaittet ja Sireenit

Tervetuloa älykotisi komentokeskukseen! Ajaxin Keypad-näppäimistöt ja Spacecontrol-avaimenperäkaukosäädin ovat suunniteltu tarjoamaan sinulle entistä älykkäämpää ja kätevämpää hallintaa turvajärjestelmässäsi.

Keypad-näppäimistö – Turvaa Sormenpäällä

Ajax Keypad-näppäimistö on avain kätevään ja turvalliseen kodin hallintaan. Helppokäyttöinen näppäimistö mahdollistaa nopean ja turvallisen järjestelmän aseman vaihdon. Voit käyttää koodia tai älypuhelimen QR-koodia aktivoidaksesi tai deaktivoidaksesi järjestelmän. Tyylikäs muotoilu ja taustavalaistut näppäimet tekevät siitä täydellisen lisän älykotiisi.

Spacecontrol – Kaukosäädin, Joka Mahtuu Taskuun

Spacecontrol-avaimenperäkaukosäädin tarjoaa mahdollisuuden hallita turvajärjestelmääsi yhdellä napin painalluksella. Kompakti muotoilu mahdollistaa sen helposti mukana kantamisen, joten sinulla on aina käden ulottuvilla turvallisuutesi hallinta. Älykäs ja kätevä, Spacecontrol tekee kodin hallinnasta entistä vaivattomampaa.

Homesiren – Sisäsireeni, Joka Pysäyttää Hengityksen

Ajax Homesiren-sisäsireeni ei ole vain äänekäs, vaan myös tyylikäs osa kotiasi. Se tarjoaa tehokkaan hälytyksen sisätiloissa ja varmistaa, että mahdolliset uhkat eivät jää huomaamatta. Monipuolinen ja diskreetti muotoilu sopii saumattomasti osaksi sisustusta, tuoden samalla turvallisuuden tunteen joka huoneeseen.

Streetsiren – Ulkosireeni, Joka Huomaa Myös Ulkolämpötilan

Ajax Streetsiren-ulkosireeni tuo turvajärjestelmäsi ulottuvillesi ja ulkopuolelle. Äärimmäisen kovaääninen hälytys varoittaa mahdollisista uhista, samalla kun sisäänrakennettu ulkolämpötilamittari pitää silmällä ympäristöäsi. Säänkestävä muotoilu ja tehokas suorituskyky tekevät Streetsirenistä täydellisen valinnan ulkotiloille.

Investoi turvallisuuteesi Ajaxin käyttölaitteiden ja sireenien avulla. Älykkäät ja tyylikkäät ratkaisut, jotka tekevät kodistasi entistä turvallisemman ja hallittavamman. Ajax – turvaa, joka seuraa sinua minne tahansa.