KAUPPAA RAKENNETAAN, AVAAMME LÄHIAIKOINA!

Keskusyksiköt

Astetta Älykkäämpää Turvaa – Ajax!

Tervetuloa älykotisi sydämeen, missä turvallisuus kohtaa teknologian. Ajax on suunniteltu mullistamaan tapa, jolla koet kotisi turvallisuuden ja älykkyyden. Nämä älykkäät keskusyksiköt ovat avain moderniin älykotiin, tarjoten poikkeuksellisen suorituskyvyn, monipuolisen yhteensopivuuden ja tinkimättömän turvallisuuden.

Älykäs Turvallisuus:

Ajax Hub tarjoaa huippuluokan turvallisuutta älykkäiden toimintojen avulla. Hälytykset, kamerat ja sensorit yhdistyvät saumattomasti, antaen sinulle täyden hallinnan kotisi turvallisuudesta. Lisäksi älykkäät analytiikatunnistimet erottavat aidot uhat satunnaisista tapahtumista, mikä vähentää väärien hälytysten riskiä.

Helppo Asennus ja Konfigurointi:

Ajax ei vaadi asiantuntijan apua edes asennuksessa. Asenna ja konfiguroi järjestelmä helposti itse käden käänteessä. Älykkäät asennusprosessit ja selkeät käyttöliittymät tekevät käyttöönotosta vaivatonta. Näin voit keskittyä nauttimaan älykodin eduista ilman turhia huolia teknisistä yksityiskohdista.

Joustava Laajennettavuus:

Ajax on suunniteltu tulevaisuutta varten. Laajenna järjestelmääsi helposti lisäämällä älykkäitä laitteita ja antureita tarpeesi mukaan. Tämä joustavuus takaa sen, että älykotisi kasvaa kanssasi, tarjoten aina ajankohtaisimman ja tehokkaimman suojan.

Tehokas Yhteensopivuus:

Ajax ei ole vain murtohälytinjärjestelmä, vaan se laajenee käden käänteessä myös älykotiratkaisuksi. Ajaxilla luot skenaariot valaistukseen ja muihin tilanteisiin luodaksesi täydellisen älykotiympäristön.

Koe turvallisuus uudella tavalla Ajaxin avulla. Astu älykodin maailmaan, missä teknologia ja turvallisuus kohtaavat saumattomasti – juuri niin kuin modernissa älykodissa tulisikin.