KAUPPAA RAKENNETAAN, AVAAMME LÄHIAIKOINA!

Ajax hälytin

Ilmaisimet

Ajaxin ilmaisimet vievät kotisi turvallisuuden uudelle tasolle tarjoamalla innovatiivista teknologiaa ja tinkimätöntä luotettavuutta. Tutustu valikoimaamme, joka kattaa liike-, ovi-, vuoto- ja paloilmaisimet sekä älykkäät liikeilmaisimet Photo on Demand -toiminnolla.

Liikeilmaisin – Tehokas Turvallisuus

Ajaxin liikeilmaisin takaa kotisi turvallisuuden reagoimalla liikkeeseen välittömästi. Huipputarkka liiketunnistusteknologia erottaa ihmisten liikkeen lemmikkien liikkeistä, estäen vääriä hälytyksiä. Älykäs liikeilmaisin on äärimmäisen tarkka puolustuslinja, joka varmistaa, että kotisi on suojattu joka suunnasta.

Ovi- ja Ikkuna-Ilmaisimet – Kattava Suojaus

Ajaxin ovi- ja ikkuna-ilmaisimet pitävät silmällä jokaista mahdollista pääsykohtaa. Jos ovi tai ikkuna avataan, saat välittömästi hälytyksen. Tämä tarkoittaa, että et jää paitsi tärkeistä tapahtumista ja voit välittömästi ryhtyä tarvittaviin toimiin.

Vuotoilmaisin – Ennakoiva Turva

Ajaxin vuotoilmaisin tarkkailee veden vuotoja ja varoittaa mahdollisista ongelmista ajoissa. Näin voit ennakoida ja välttää vahinkoja sekä suojata kotisi arvokasta omaisuutta. Vuotoilmaisin on älykäs lisä kodin turvajärjestelmään.

Paloilmaisin – Nopea Reagointi

Ajaxin paloilmaisin havaitsee savun ja korkeat lämpötilat, tarjoten varhaisvaroituksen mahdollisesta tulipalosta. Nopea reagointi voi pelastaa ihmiset ja kotisi. Ajaxin paloilmaisin varmistaa, että saat tarvittavan ajan toimia ja suojata perheesi ja omaisuutesi.

Photo on Demand – Liikeilmaisin

Ajaxin Photo on Demand -liikeilmaisimen avulla voit ottaa kuvia Ajax-liiketunnistimien sisäänrakennetuilla kameroilla. Tämän ominaisuuden avulla voit tarkistaa kotisi tilanteen etänä. Selvittää, mitä lapset tekevät, tarkistaa, onko lemmikkisi kunnossa, tai vain seurata talon tilaa. Asetuksista riippuen kuvia voidaan ottaa milloin tahansa tai vain silloin kun järjestelmä on viritettynä.

Investoi älykkääseen Ajax turvajärjestelmään ja nuku yösi rauhassa tietäen, että kotisi on suojattu innovatiivisimmilla teknologioilla markkinoilla.

Ajaxin ilmaisimet – aina askeleen edellä murheita.