KAUPPAA RAKENNETAAN, AVAAMME LÄHIAIKOINA!

Yrityksemme

Miksi ostaa meiltä ja ketä me olemme?

Asiakkaana sinun kannattaa valita meidät kotiautomaatiolaitteiden ostopaikaksi, koska olemme perheyritys ja asiakaspalvelumme on erittäin korkeatasoista. Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja saavat juuri heille sopivat tuotteet.

Myymme laadukkaita ja korkealaatuisia kotiautomaation laitteita, jotka toimivat luotettavasti ja tarjoavat tehokkaita ratkaisuja arjen hallintaan. Olemme valinneet valikoimaamme vain parhaat ja tunnetuimmat merkit, jotta voimme tarjota asiakkaillemme vain parasta.

Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat hyvän kokemuksen ja saavat juuri heille sopivat tuotteet. Meidän tiimimme on erittäin ammattitaitoinen ja auttaa mielellään kaikessa tarvittavassa. Osta kotiautomaation laitteet meiltä ja huomaat, kuinka helppoa arjen hallinta onkaan.

Fiksukoti Finland on naantalilainen perheyritys, jonka juuret juontavat vuosien takaa. Janne Jalonen on yksi yrityksemme osakkaista ja yrittäjänä hän toimii aktiivisesti yrityksen asiakaspalvelussa ja käytännön tekemisessä. Janne on erittäin kokenut ja asiantunteva tietotekniikan ja kotiautomaation asiantuntija, jolla on laaja kokemus erilaisista teknisistä projekteista.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja luotettavia kotiautomaation laitteita sekä erinomaista asiakaspalvelua. Olemme valinneet valikoimaamme vain parhaat ja tunnetuimmat merkit, jotta voimme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Tiimimme on erittäin ammattitaitoinen ja auttaa mielellään kaikessa tarvittavassa.

Olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme löytämään juuri heille sopivat ratkaisut kotiautomaation tarpeisiin. Uskomme, että kotiautomaation avulla voimme parantaa asiakkaidemme arkea ja tehdä siitä entistä helpompaa ja mukavampaa. Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää!

Fiksutekniikka Oy Janne Jalonen

Janne Jalonen

Yrittäjä, Tekninen asiantuntija

Älykkäille ostoksille